Избрана производи

Joyforce Industrial

Joyforcel Industrial, основана во 1999 година, првично ја започна својата работа во служба на клиенти за градежни хемикалии. Во денешно време, таа е важно заедничко претпријатие за производство на полимерни хемикалии растворливи во вода и адитиви за градежни материјали во Кина, и има доминантни производи Хидрокси етил целулоза (ХЕЦ), Поликарбоксилна киселина Суперпластификатор, Хидрокси пропил метил целулоза (ХПМЦ), Повторно дисперзивен полимер во прав (RDP, VAE), PVA влакна, поливинил алкохол (PVA, PVOH) со излезен капацитет што го држи предводникот на Кина многу години.

Нови производи

 • HSHM PVA влакна

  HSHM PVA влакна

  HSHM PVA влакната има висока цврстина на истегнување и модул, поради неговата киселина и алкална отпорност, отпорност на стареење, отпорност на корозија, УВ отпор и други својства, без загадување и штета на човечкото тело и животната средина, е идеален материјал за замена на индустрискиот азбест, е широко користен во високоефикасни бетонски инженерски области, монети, воени и други специјални полиња.

  Научи повеќе
 • Растворливи во вода PVA влакна

  Растворливи во вода PVA влакна

  Растворливи во вода ПВА влакна е вид на синтетички влакна слични на памук, широко се користат во земјоделството, лесната индустрија, текстилот, воениот, медицинскиот третман и така натаму. Растворливи во вода PVA влакна има задоволителна растворлива температура, сила, издолжување, добра особина на отпорност на киселина, отпорност на алкали, суво и топло отпор. И по растворање во вода, не мириса, не е отров, растворувачот е безбоен транспарентен, може да биде национална деградација за кратко време, нема да донесе загадување на животната средина, тоа е 100% зелен производ.

  Научи повеќе
 • PVA 0599

  PVA 0599

  Серијата производи од прав PVA 0599 е специјализирана во градежната индустрија како додаток во сите видови кит за сув прашок, сув малтер, лепило за плочки, особено користени за градење кит и малтер, подобрување на флексибилноста, задржување на водата и зголемување на вискозноста на малтерот и китот. Адхезивноста е многу добра и порано беше широко при изработка на хартија, големина на материјал за текстил, лепило, филм и суво малтерско поле.

  Научи повеќе