Joyforcel Industrial, основана во 1999 година, првично ја започна својата работа во опслужување на клиенти за градежни хемикалии. Денес, таа е важно заедничко претпријатие за производство на хемикалии растворливи во вода и полимерни хемикалии и адитиви за градежен материјал во Кина и ги има доминантните производи Поливинил алкохол (PVA, PVOH), суперпластификатор на поликарбоксилна киселина, повторно дисперзибилен плејмер во прав (RDP, VAE), хидрокси Пропил метил целулоза (HPMC), хидрокси етил целулоза (HEC), PVA влакна со излезниот капацитет што ја одржува првата линија на Кина многу години.

Со длабинска имплементација на Меѓународниот систем за управување со квалитет ISO9001:2015, Joyforce Industrial користи напредна производствена технологија и опрема за заштита на животната средина за да придаде важност за да се осигура дека процесот на производство може да ги исполни заштитата на животната средина, безбедносните стандарди на државата и стабилноста на квалитетот на производот .

Во меѓувреме, Joyforce Industrial исто така се фокусира на услугите на клиентите и ја стекна довербата и добрата репутација на нашите клиенти благодарение на производите со висок квалитет, конкурентните цени, брзата испорака и професионалните услуги во нивниот долгорочен процес на соработка со количини на домашни и странски претпријатија. . Покрај тоа, таа има сопствен магацин и транспортен возен парк, високо ефикасен логистички систем и производот е извезен во Америка, Европа, Блискиот Исток, Југоисточна Азија во повеќе од 30 земји.

Врз основа на производствената индустрија и фокусирана на сурови хемиски бизнис, Joyforce Industrial е постојано вклучена на глобалниот пазар. И таа е уверена дека ќе биде меѓународен водечки снабдувач со нашата сеопфатна способност и основна конкурентност!