Joyforce Industrial


Адреса:Бр. 96, улица Ксијангксинг, индустриска зона со висока технологија за факел, Ксијанган, Ксијамен, Кина

тел:+86-592-5864569

Мобилен:+86-13859992206

Е-пошта:info@joyforce.com

Веб-страница:www.joyforce.com


Канцеларија за Русија


Адреса:650000, Кемерово, Проспект Советски 9А, Русија

Лице за контакт:г-дин Игор Воронин

Мобилен:+7-904-376-69-01

Е-пошта:ivoronin@list.ru       ru@joyforce.com

Испрати барање