Испрати барање

За прашања во врска со нашиот поливинил алкохол (PVA, PVOH), суперпластификатор со поликарбоксилна киселина, полимер во прав повторно дисперзибилен (RDP, VAE), PVA влакна и др. или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе ве контактираме во рок од 2 часа.