PVA филм растворлив во вода

- 2022-02-14-

Филмот PVA растворлив во вода е нов вид пластичен производ кој се појави на меѓународно ниво. Ги користи својствата за формирање филм на PVA, вода и биоразградливост и може целосно да се разгради во CO2 и H2O. Тоа е вистинско зелено, високотехнолошки и еколошки амбалажа. Материјал. Во Европа, Америка и Јапонија, PVA филм растворлив во вода е широко користен за пакување на различни производи. Овие типови на производство обично користат JOYFORCE PVA 1788.