Употреба на PVA 2088

- 2021-08-06-

Употреба наPVA 2088

Прашокот PVA2088 може да биде широко користен во разни гумени прав од сув прав, кит за сув прав, малтер за сув прав, адитиви во нафтено поле за цементирање во прав хемиски градежни материјали; јаглен, заштита на животната средина на патот, прашина; лепило за плочки, врзувач за боја, итн. Особено погоден за кит за внатрешни и надворешни wallидови, адитиви за градежни малтери, главно за лепење, може да ја подобри неговата флексибилност, задржување на водата, намалување на триењето, подобрување на ефикасноста и квалитетот на работата, спречување на пукање и паѓање на гипсниот слој исклучете, зголемете ја јачината на лепење и мазност. Може да се користи за кашеста маса на искривено предиво, средство за завршна обработка на ткаенина, суровини од винилонски влакна во текстилната индустрија; како лепило за хартија и шмиргла хартија во индустријата за хартија; како полимеризациски емулгатор, дисперзант, поливинил формал, ацетал, во хемиската индустрија Бутирална смола; се користи во земјоделството како средство за регенерација на почвата и синергист за адхезија на пестициди; филм од поливинил алкохол; лепило; керамика, гранулација на алумина, феритен магнет; исто така се користи во дневната козметика и фармацевтски помошни средства Средство за гаснење на фреквенција и други аспекти.

PVA 2088