PVA 0588S

PVA 0588S

PVA 0588S се нарекува 0588 Fine Powder и се користи за производство на материјали за големина на текстил, премази, лепило и широко се користи за обработка на хартија, средства за емулгирање, дисперзанти и блокирачки колоиди. Покрај тоа, може да се користи како мембрани, модификатори на почвата итн. Главно се користи за производство на материјали за одредување на големината на текстилот, облоги, лепила, деривации на ацетал, а интензивно се применува за обработка на хартија, емулгенти, дисперзанти и блокирачки колоиди.

Детали за производот

ПВА 0588S се нарекува 0588 Fine Powder и се користи за производство на материјали за големина на текстил, премази, лепило и широко се користи за обработка на хартија, средства за емулгирање, дисперзанти и блокирачки колоиди. Покрај тоа, може да се користи како мембрани, модификатори на почвата итн. Главно се користи за производство на материјали за одредување на големината на текстилот, облоги, лепила, деривации на ацетал, а интензивно се применува за обработка на хартија, емулгенти, дисперзанти и блокирачки колоиди.

Карактеристика на производот:
Делумно хидролизиран.

Низок вискозитет.


Еквивалентни оценки:

088-05

Курарај ПВА-205

Курарај Мовиол 5-88

CCP BP-05

Секисуи Селвол 205 - Селанезе

Ничиго ГЛ-05

ЈВП ЈП-05


Параметар на производот (спецификација)


Ставка

ПВА 0588S

Хидролиза (мол%)

86.0 ~ 90.0

Вискозитет (mPa.s)

4,5 ~ 6,5

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

¥91,5

Големина на честичка

Фин прав, 80-200мрежа


Складирање:Продавницана проветрено, ладно и суво место и чувајте го подалеку од оган, струја, спречете влажно и избегнувајте изложување на сонце. Внимателно ракувајте за време на транспортот за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането да се чува со испарливи хемикалии за да се спречи расипување со адсорпција.

Транспорт:За време на транспортот, потребни се чисти автомобили, треба да се внимава да се избегне заштита од влага, дожд и сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Складирањето е многу ограничено со привремени средства за да се спречи оштетување од адсорпција.
 
ЧПП
П: Дали поливинил алкохол е растворлив?
О: Поливинил алкохол во прав е растворлив во вода со проѕирен раствор. Повеќето PVA серии се користат додека се растворени во вода. Неговата растворливост зависи главно од степените на полимеризација и алкохолиза. На истата температура, растворливоста се зголемува заедно со намалување на степенот на алкохолиза, а се намалува со зголемување на вискозноста; за серијата PVA со ист степен на полимеризација, ако нивните степени на алкохолиза се ниски, нивните температури стануваат ниски по завршувањето на растворањето и обратно; за PVA на истата алкохолиза, ако степените на полимеризација се високи, нивните температури стануваат високи по завршувањето на растворањето и обратно.
Жешки тагови: PVA 0588S, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи