PVA 2488F

PVA 2488F

Нашата серија производи од поливинил алкохол 2488 Flake (PVA 2488F) е специјализирана. Направено е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид.

Детали за производот

Нашата серија производи од поливинил алкохол 2488 Flake (PVA 2488F) е специјализирана. Направено е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач. PVA 2488F е суровина од винилонски влакна, градежништво, адитиви за боја, главно се користат во текстил, агенси за завршна обработка на ткаенини.
 
Карактеристика на производот:
Делумно хидролизиран.

Низок вискозитет.


Еквивалентни оценки:
088-50
Курурај ПВА-224
Курурај Мовиол 47-88
CCP BP-24
Sekisui Selvol 350 â Celanses
ЈВП ЈП-24
Ничиго GH-22


ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

PVA 2488F

Хидролиза (мол%)

86.0 ~ 90.0

Вискозитет (mPa.s)

44,0 ~ 50,0

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

¥91,5

Големина на честичка

Шушка

 

Складирање:Производите треба да се складираат во затворен простор каде собна температура е 5-30, суво и добро проветрено место, складирање по серии. Чувајте се подалеку од струја, спречете влажност и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.

Транспорт:При транспортот, потребни се чисти возила, треба да се внимава за да се избегне заштита од влага, дожд и сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата
 
Најчесто поставувани прашања
П: Како можеме да го гарантираме квалитетот на производите?
О: 1. Сите материјали мора да се тестираат се однесува на клучните спецификации пред да се растоварат.
2.Ние ќе складираме различен материјал во различен склад по растоварувањето.
3.Ние водиме евиденција за складирање на хартија и компјутер.


Жешки тагови: PVA 2488F, Кина, производители, добавувачи, фабрика, трговија на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи