PVA 0588

PVA 0588

Серијата производи PVA 0588 во прав е специјализирана во градежната индустрија како додаток во сите видови кит за сув прашок, сув малтер, лепило за плочки, особено користен за градење кит и малтер, подобрување на флексибилноста, задржување на водата и зголемување на вискозноста на малтерот и китот. Адхезијата е многу добра и порано беше широко при изработка на хартија, големина на материјал за текстил, лепило, филм и суво малтерско поле.

Детали за производот

PVA 0588

Серијата производи од прав од поливинил алкохол (PVA) е специјализирана во градежната индустрија како додаток во сите видови кит за сув прашок, сув малтер, лепило за плочки, особено користени за градење кит и малтер, подобрување на флексибилноста, задржување на водата и зголемување на вискозноста на малтерот и кит. Адхезивноста е многу добра и порано беше широко при изработка на хартија, големина на материјал за текстил, лепило, филм и суво малтерско поле.

 

Карактеристика на производот:

Делумно хидролизирана.

Низок вискозитет.

Прилагодете ја големината на честичките според вистинската побарувачка.

 

Еквивалентни оценки:

088-05

Курарај PVA-205

Курарај Мовиол 5-88

ККТ БП-05

Секисуи Селвол 205 - Селанези

Ничиго ГЛ-05

JVP JP-05

 

Параметар на производот (спецификација)

Ставка

PVA 0588

Хидролиза (крт%)

86,0 ~ 90,0

Вискозитет (mPa.s)

4,5 ~ 6,5

Испарливи (тежински%)

.0 ‰ ¤5.0

Пепел (тежински%)

.5 ‰ ¤0.5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

.5 ‰ ¥ 91.5

Големина на честичка

Снегулка, 10 ~ 160мрежа

 

Апликација:

1. Агент за димензионирање на искривување во текстилната индустрија, лепило за отстранување, врзување со пигменти.

2. Заштитен колоид за PVAc емулзија во полимерна индустрија

3. Додаток на цемент во архитектурата.

4. Фотосензитивен филм на литографска плоча за печатење во печатарски индустрии

5. Лепило за керамички отпорник и приклучок за керамика и ферит

6. Возила за мастила и бои на база на вода во мирување

7. Кондиционери за почва, средство за врзување на семе, маска за лице, средство за чистење раце, ладен крем.

8. Привремена заштитна обвивка за ПВЦ лист, Средство за врзување за компресирана таблета.

 

Пакување:Пакет од хартија Крафт со пластична фолија внатре, 20кг/25кг по торба, или плетена кеса 500КГ по торба.

 

Складирање:Производите треба да се чуваат во затворени простории каде што собната температура е 5-30 ƒ, суво и добро проветрено место, складирање по серии. Држете се подалеку од моќта, спречувајте влага и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.

 

Превоз:Кога превезувате, потребни се чисти возила, треба да обрнете внимание за да избегнете влага, дожд и заштита од сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата

 

Најчесто поставувани прашања

Гаранција за квалитет: Квалитетот е строго исполнет со условите за договор/ПИ.

Техничка поддршка: Секое техничко прашање ќе се реши во рок од 24 часа по е -пошта или телефон.

Навремена испорака: Нарачката ќе биде доставена навремено во рок од 15 дена.Жешки тагови: PVA 0588, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, прилагодено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи