PVA 1588F

PVA 1588F

Нашата серија производи од поливинил алкохол 1588 Flake (PVA 1588F) во прав е специјализирана. Направена е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач.

Детали за производот

PVA1588F

 

Нашата серија производи од поливинил алкохол 1588 Flake (PVA 1588F) во прав е специјализирана. Направена е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач.

 

Производ Карактеристика:

Делумно хидролизиран.

Низок вискозитет.

 

ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

PVA1588F

Хидролиза (мол%)

86.0 ~ 90.0

Вискозитет (mPa.s)

10.0~15.0

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

â¥91,5

Големина на честичка

Шушка

 

Складирање:Производите треба да се складираат во затворен простор каде собна температура е 5-30, суво и добро проветрено место, складирање по серии. Чувајте се подалеку од струја, спречете влажност и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.


Транспорт:При транспортот, потребни се чисти возила, треба да се внимава за да се избегне заштита од влага, дожд и сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата

 

Најчесто поставувани прашања

П:Како можеме да го гарантираме квалитетот на производите?

А:1. Сите материјали мора да се тестираат се однесува на клучните спецификации пред да се растоварат.

2.Ние ќе складираме различен материјал во различен склад по растоварувањето.

3.Ние водиме евиденција за складирање на хартија и компјутер.

Жешки тагови: PVA 1588F, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи