ПВА 1599 година

Серијата производи во прав PVA 1599 е специјализирана во градежната индустрија како додаток во сите видови кит сув прашок, сув малтер, лепило за плочки, особено се користи за градење кит и малтер, подобрување на флексибилноста, задржување на водата и зголемување на вискозноста на малтерот и кит. Таа има многу добра адхезија и се користи за производство на хартија, материјал за димензионирање за текстил, лепило, филм и сув малтер.
Брендовите JOYFORCE не обезбедуваат само прилагодена услуга и OEM услуга, туку обезбедуваат и бесплатен примерок. Можете да бидете сигурни дека ќе купите од нас жешка продажба и висококвалитетен поливинил алкохол (PVA, PVOH) произведени во Кина. Ние инсистираме на тоа: се стреми кон опстанок според квалитетот, бара развој преку иновации, придржувајќи се до концептот за производство „побарувачката на клиентите е наша потрага“, ќе бидеме полни со ентузијазам. Топло добредојдени трговци од целиот свет да ги посетат и искрено да ги поздрават сите клиенти дома и во странство за да разговараат за соработка, win-win развој!