PVA 0588G

PVA 0588G

Производните капацитети на PVA 0588G на нашата компанија од ден на ден се усовршуваат со долгорочна апсорпција и технолошка трансформација врз основа на увоз на комплетен сет на технологија од Европската компанија. PVA произведена од нашата компанија е добра во перформансите и стабилна по квалитет. Ужива голема репутација и дома и во странство.

Детали за производот

Производните капацитети на PVA 0588G на нашата компанија од ден на ден се усовршуваат со долгорочна апсорпција и технолошка трансформација врз основа на увоз на комплетен сет на технологија од Европската компанија. PVA произведена од нашата компанија е добра во перформансите и стабилна по квалитет. Ужива голема репутација и дома и во странство.
 
Карактеристика на производот:
Делумна алкохолиза.
Низок вискозитет.
 
Еквивалентни оценки:
088-05
Курарај ПВА-205
Курарај Мовиол 5-88
CCP BP-05
Секисуи Селвол 205 - Селанезе
Ничиго ГЛ-05
ЈВП ЈП-05

ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

ПВА 0588G

Хидролиза (мол%)

86.0 ~ 90.0

Вискозитет (mPa.s)

4,5 ~ 6,5

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

â¥91,5

Големина на честичка

20-25мрежа

 

Складирање:Производот треба да се чува во сува и проветрена просторија со собна температура од 5-30 и да се чува во серии. Да се ​​чува подалеку од струја, влага и сончева светлина. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување поради адсорпција.

Транспорт:При транспортот, потребни се чисти возила, треба да се внимава за да се избегне заштита од влага, дожд и сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата
 
Најчесто поставувани прашања
П: Која е сопственоста на индексот на поливинил алкохол?
О: Поливинил алкохол PVA е цврста материја, безбојна и без мирис во форма на флокус, снегулка или гранула. Бидејќи содржи многу хидроксилни групи во својата молекула, PVA е лесно растворлив во вода, како и во органски соединенија кои исто така содржат хидроксил како што се глицерол, гликол, оцетна киселина, ацеталдехид и бензоева киселина, освен општите органски растворувачи во кои е нерастворлив. . Кога се загрева до 130-140, PVA добива жолта боја без суштински промени во природата; кога на 160 подолго време, станува потемно; на 200, интер-молекуларна дехидрација се одвива со помала растворливост во вода; на над 200, се случува интра-молекуларна дехидрација; речиси на 300, PVA се распаѓа на вода, оцетна киселина, ацеталдехид и кротоналдехид. Масовната густина на PVA варира во зависност од методите на алкохолиза: 0,2-0,27 g/ml за висока алкална алкохолиза и 0,42-0,52 g/ml за ниска алкална алкохолиза.


Жешки тагови: PVA 0588G, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи