PVA 1788F

PVA 1788F

Нашата серија производи Polyvinyl Alcohol 1788 Flake (PVA 1788F) е специјализирана. Направено е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач. PVA 1788F е суровина од винилонски влакна, градежништво, адитиви за боја, главно се користат во текстил, агенси за завршна обработка на ткаенини.

Детали за производот

Нашиот поливинил алкохол1788 Шушка (PVA 1788F) серијата производи е специјализирана. Направено е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач. PVA 1788Fе суровина од винилонски влакна, градежништво, адитиви за боја, главно се користат во текстил, агенси за завршна обработка на ткаенини.

 

Производ Карактеристика:

Делумно хидролизиран.

Низок вискозитет.

 

Еквивалентни оценки:

088-20

Курарај ПВА-220

Курарај Мовиол 23-88

ККП БП-17

Sekisui Selvol 523 - Celanese

ЈВП ЈП-18

Ничиго ГМ-14

 

ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

PVA 1788F

Хидролиза (мол%)

86.0 ~ 90.0

Вискозитет (mPa.s)

20,0 ~ 26,0

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

¥91,5

Големина на честичка

Шушка

 

Складирање: Производите треба да се складираат во затворен простор каде собна температура е 5-30, суво и добро проветрено место, складирање по серии. Чувајте се подалеку од струја, спречете влажност и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.


Транспорт: При транспортот, потребни се чисти возила, треба да се внимава за да се избегне заштита од влага, дожд и сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата

 

Најчесто поставувани прашања

П: Како можеме да го гарантираме квалитетот на производите?

А: 1. Сите материјали мора да се тестираат се однесува на клучните спецификации пред да се истоварат.

2. Ќе складираме различен материјал во различен магацин по растоварувањето.

3. Водиме евиденција за складирање на хартија и компјутер.Жешки тагови: PVA 1788F, Кина, производители, добавувачи, фабрика, трговија на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи