PVA 1788GA

PVA 1788GA

Овој производ е додаден против пенење врз основа на PVA1788 и може ефикасно да ја елиминира пената на производот во апликацијата. Исто така е отпорен на масло, маснотии и растворувачи. PVA 1788GA е без мирис и нетоксичен има висока цврстина на истегнување и флексибилност, како и високи својства на бариера на кислород и арома.

Детали за производот

Овој производ е додаден против пенење на база на PVA1788 и може ефикасно да ја елиминира пената на производот во апликацијата. Исто така е отпорен на масло, маснотии и растворувачи. PVA 1788 GAе без мирис и нетоксичен има висока цврстина на истегнување и флексибилност, како и високи својства на бариера на кислород и арома.

 

Производ Карактеристика:

Делумно Алкохолиза.

Низок вискозитет.

Со вклучено депенење.

 

 Еквивалентни оценки:

088-20

Курарај ПВА-220

Курарај Мовиол 23-88

ККП БП-17

Sekisui Selvol 523 - Celanese

ЈВП ЈП-18

Ничиго ГМ-14

 

ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

PVA 1788 GA

Хидролиза (мол%)

86.0 ~ 90.0

Вискозитет (mPa.s)

20,0 ~ 26,0

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

¥91,5

Честичка Големина

Гранула, 10-25мрежа

 

Складирање: Производот треба да се чува во затворен простор на суво и добро проветрено. Спречете го пакувањето од влажност или изложување на сонце или дожд. Во транспортот треба да се користи чист и покриен транспорт за да се избегне контаминација, влажност или дожд.


Транспорт: Потребно е чисто возило за транспорт. Треба да се внимава да се избегне влага, дожд и заштита од сонце. Ракувајте внимателно за да избегнете оштетување на пакувањето. Складирањето со испарливи хемикалии е строго забрането за да се спречи влошување на адсорпцијата. 

 

Најчесто поставувани прашања

П:Која е токсичноста на PVAï¼

А:Хрчакот LD50 на овој производ е поголем од 2000 mg/kg, што покажува дека производот е нетоксичен. Штета по здравјето: контактот со поливинил алкохол кој содржи пареа може да предизвика мала иритација на очите, носот и грлото. Контакт со кожата: постојаниот контакт со кожата може да предизвика иритација.

Контакт со очи: ова може да предизвика заматен вид и иритација на очите.Жешки тагови: PVA 1788GA, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи