PVA 1799

PVA 1799

PVA 1799 е неколку видови синтетички со високо-молекуларен полимер растворлив во вода. Главната спецификација вклучува степен на полимеризација и алкохолизам и други специјални перформанси. Поливинил алкохол е произведен со полимеризација на винил ацетат во растворувач на метанол, а потоа се подложува на алкохолизам преку напреден процес на појас со ниски алкалии. По смеењето, сушењето и пакувањето, се постигнуваат крајните PVA производи.

Детали за производот

PVA 1799

Поливинил алкохол е неколку видови синтетички со високо-молекуларен полимер растворлив во вода. Главната спецификација вклучува степен на полимеризација и алкохолизам и други специјални перформанси. Поливинил алкохол е произведен со полимеризација на винил ацетат во растворувач на метанол, а потоа се подложува на алкохолизам преку напреден процес на појас со ниски алкалии. По смеењето, сушењето и пакувањето, се постигнуваат крајните PVA производи.

 

Карактеристика на производот:

Целосно хидролизирано.

Среден вискозитет.

Прилагодете ја големината на честичките според вистинската побарувачка.

 

Еквивалентни оценки:

100-27

Курарај PVA-105

Курарај Мовиол 30-98

ККТ ПФ-05

Секисуи Селвол 325 - Селанези

JVP JF-17L

Ничиго НЛ-18

 

Параметар на производот (спецификација)

Ставка

PVA 1799

Хидролиза (крт %)

98,0 ~ 99,9

Вискозитет (mPa.s)

22,0 ~ 30,0

Испарливи (тежински%)

¤ ‰ ¤ 5,0

Пепел (тежински%)

¤ ‰ ¤ 0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

.5 ‰ ¥ 91.5

Големина на честичка

Снегулка, 10 ~ 80мрежа

 

Апликација:

За винилонски влакна

Средство за искривување на големината за предиво од памук или вискоза, големина на површина на хартија

Врзувач за обложување во боја,

Лепило за хартија,

Заштитен колоид за PVAc емулзија,

PVA филм,

Сунѓер PVA

Модификатор за термореактивна смола,

Врзивно средство за ферит,

Врзивно средство за неткаени ткаенини

 

Пакување:Пакет од хартија Крафт со пластична фолија внатре, 20кг/25кг по торба, или плетена кеса 500КГ по торба.

 

Складирање:Производите треба да се чуваат во затворени простории каде што собната температура е 5-30 â, суво и добро проветрено место, чувајте ги по серии. Држете се подалеку од моќта, спречувајте влага и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.

 

Превоз:Кога превезувате, потребни се чисти возила, треба да обрнете внимание за да избегнете влага, дожд и заштита од сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата

 

Најчесто поставувани прашања

Гаранција за квалитет: Квалитетот е строго исполнет со условите за договор/ПИ.

Техничка поддршка: Секое техничко прашање ќе биде решено во рок од 24 часа по е -пошта или телефон.

Навремена испорака: Нарачката ќе биде доставена навремено во рок од 15 дена.Жешки тагови: PVA 1799, Кина, производители, добавувачи, фабрика, големопродажба, прилагодено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи