PVA 2088

PVA 2088

Смолата PVA 2088 е еден вид тежок полимер, таа е нетоксична, безобразна и безопасна. PVA е растворлив во вода и растворувачот обезбедува добра вискозност и градење на филм. Може да издржи масла, мазива, јаглеводороди и повеќето други органски растворувачи. PVA има подобра хемиска стабилност и изолација и обезбедува леснотија во цврста градба; Ги поседува типичните хемиски својства на полиолите и може да спроведе процес на естерификација, етеризација, ацетализација итн.

Дета Product за производот

PVA 2088

ПВА смолата е еден вид тежок полимер, таа е нетоксична, безобразна и безопасна. PVA е растворлив во вода и растворувачот обезбедува добра вискозност и градење на филм. Може да издржи масла, мазива, јаглеводороди и повеќето други органски растворувачи. PVA има подобра хемиска стабилност и изолација и обезбедува леснотија во цврста градба; Ги поседува типичните хемиски својства на полиолите и може да спроведе процес на естерификација, етеризација, ацетализација итн.

 

Карактеристика на производот:

Делумно хидролизирана.

Среден вискозитет.

Прилагодете ја големината на честичките според вистинската побарувачка.

 

Еквивалентни оценки:

088-35

Курарај PVA-217

Курарај Мовиол 32-88

ККТ БП-20

JVP JP-20

 

Параметар на производот (спецификација)

Ставка

PVA 2088

Хидролиза (крт%)

98,0 ~ 99,9

Вискозитет (mPa.s)

28,0 ~ 35,0

Испарливи (тежински%)

.0 ‰ ¤5.0

Пепел (тежински%)

.5 ‰ .50.5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

.5 ‰ ¥ 91.5

Големина на честичка

Снегулка, 10 ~ 200мрежа

 

Апликација:

1. Агент за обемување на обемот, лепило за печатење на екран во текстилната индустрија

2. Лепило за отстранување во индустрија за хартија

3. Заштитен колоид за емулзија PVAc, Средство за суспендирање за полистирен во полимерна индустрија

4. PVA Сунѓер, Емери тркало и материјал за мелење

5. ПВА филм растворлив во ладна вода, фотосензитивен филм за печатење на екран со матрици

6. Формализирана PVA (PVF)

7. Возила за мастила и бои на база на вода

8. Агент за гаснење челик

9. Сврзувачки агенс за компримиран таблет

10. Привремена заштитна обвивка за ПВЦ лим, иверица, акрилатна плоча

 

Пакување:Пакет од хартија Крафт со пластична фолија внатре, 20кг/25кг по вреќа, или плетена кеса 500КГ по торба.

 

Складирање:Производите треба да се чуваат во затворени простории каде што собната температура е 5-30 ƒ, суво и добро проветрено место, складирање по серии. Држете се подалеку од моќта, спречувајте влага и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.

 

Превоз:Кога превезувате, потребни се чисти возила, треба да обрнете внимание за да избегнете влага, дожд и заштита од сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата

 

Најчесто поставувани прашања

Гаранција за квалитет: Квалитетот е строго исполнет со условите за договор/ПИ.

Техничка поддршка: Секое техничко прашање ќе биде решено во рок од 24 часа по е -пошта или телефон.

Навремена испорака: Нарачката ќе биде доставена навремено во рок од 15 дена.Жешка тагови: PVA 2088, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, прилагодено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати пребарување

Поврзани производи