PVA 2088F

PVA 2088F

Нашата серија производи Polyvinyl Alcohol 2088 Flake (PVA 2088F) е специјализирана. Направено е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач. PVA 2088F е суровина од винилонски влакна, градежништво, адитиви за боја, главно користени во текстил, агенси за завршна обработка на ткаенини.

Детали за производот

Нашата серија производи Polyvinyl Alcohol 2088 Flake (PVA 2088F) е специјализирана. Направено е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач. PVA 2088F е суровина од винилонски влакна, градежништво, адитиви за боја, главно користени во текстил, агенси за завршна обработка на ткаенини.
 
Карактеристика на производот:
Делумно хидролизиран.
Низок вискозитет.
 
Еквивалентни оценки:
088-35
Курарај ПВА-217
Курарај Мовиол 32-88
CCP BP-20
ЈВП ЈП-20

ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

PVA 2088F

Хидролиза (мол%)

86.0 ~90.0

Вискозитет (mPa.s)

28.0 ~35.0

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

â¥91,5

Големина на честичка

Шушка


Складирање:Производите треба да се складираат во затворен простор каде собна температура е 5-30, суво и добро проветрено место, складирање по серии. Чувајте се подалеку од струја, спречете влажност и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.

Транспорт:При транспортот, потребни се чисти возила, треба да се внимава за да се избегне заштита од влага, дожд и сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата
 
Најчесто поставувани прашања
П: Како можеме да го гарантираме квалитетот на производите?
О: 1. Сите материјали мора да се тестираат се однесува на клучните спецификации пред да се растоварат.
2.Ние ќе складираме различен материјал во различен склад по растоварувањето.
3.Ние водиме евиденција за складирање на хартија и компјутер.

Жешки тагови: PVA 2088F, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи