PVA 2088GA

PVA 2088GA

Овој производ е додаден против пенење врз основа на PVA2088 и може ефикасно да ја елиминира пената на производот во апликацијата. Исто така е отпорен на масло, маснотии и растворувачи. PVA1 788GA е без мирис и нетоксичен има висока цврстина на истегнување и флексибилност, како и високи својства на бариера на кислород и арома.

Детали за производот

Овој производ е додаден против пенење врз основа на PVA2088 и може ефикасно да ја елиминира пената на производот во апликацијата. Исто така е отпорен на масло, маснотии и растворувачи. PVA1 788GA е без мирис и нетоксичен има висока цврстина на истегнување и флексибилност, како и високи својства на бариера на кислород и арома.
 
Карактеристика на производот:
Делумно Алкохолиза.
Низок вискозитет.
Со вклучено депенење.
 
Еквивалентни оценки:
088-35
Курарај ПВА-217
Курарај Мовиол 32-88
CCP BP-20
ЈВП ЈП-20
 

ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

PVA 2088 GA

Хидролиза (мол%)

86,0 ~ 90,0

Вискозитет (mPa.s)

28,0 ~ 35,0

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

¥91,5

Честичка Големина

Гранула, 10-25мрежа

 

Складирање:Производот треба да се чува во затворен простор на суво и добро проветрено. Спречете го пакувањето од влажност или изложување на сонце или дожд. Во транспортот треба да се користи чист и покриен транспорт за да се избегне контаминација, влажност или дожд.

Транспорт:Потребно е чисто возило за транспорт. Треба да се внимава да се избегне влага, дожд и заштита од сонце. Ракувајте внимателно за да избегнете оштетување на пакувањето. Складирањето со испарливи хемикалии е строго забрането за да се спречи влошување на адсорпцијата.
 
Најчесто поставувани прашања
П: Која е токсичноста на PVA
О: Хрчакот LD50 на овој производ е поголем од 2000 mg/kg, што покажува дека производот е нетоксичен. Штета по здравјето: контактот со поливинил алкохол кој содржи пареа може да предизвика мала иритација на очите, носот и грлото. Контакт со кожата: постојаниот контакт со кожата може да предизвика иритација.
Контакт со очи: ова може да предизвика заматен вид и иритација на очите.
Жешки тагови: PVA 2088GA, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи