PVA 2099

PVA 2099

PVA 2099 е еден вид тежок полимер, нетоксичен, безопасен и безопасен. PVA е растворлив во вода и растворувачот обезбедува добра вискозност и градење на филм. Може да издржи масла, мазива, јаглеводороди и повеќето други органски растворувачи. PVA има подобра хемиска стабилност и изолација и обезбедува леснотија во цврста градба; Ги поседува типичните хемиски својства на полиолите и може да спроведе процес на естерификација, етеризација, ацетализација итн.

Детали за производот

PVA 2099

ПВА смолата е еден вид тежок полимер, таа е нетоксична, безобразна и безопасна. PVA е растворлив во вода и растворувачот обезбедува добра вискозност и градење на филм. Може да издржи масла, мазива, јаглеводороди и повеќето други органски растворувачи. PVA има подобра хемиска стабилност и изолација и обезбедува леснотија во цврста градба; Ги поседува типичните хемиски својства на полиолите и може да спроведе процес на естерификација, етеризација, ацетализација итн.

 

Карактеристика на производот:

Целосно хидролизирано.

Среден вискозитет.

Прилагодете ја големината на честичките според вистинската побарувачка.

 

Еквивалентни оценки:

100-35

JVP JF-20

Ничиго НХ-20

 

Параметар на производот (спецификација)

Ставка

PVA 2099

Хидролиза (крт %)

98,0 ~ 99,9

Вискозитет (mPa.s)

35,0 ~ 43,0

Испарливи (тежински%)

¤ ‰ ¤ 5,0

Пепел (тежински%)

¤ ‰ ¤ 0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

.5 ‰ ¥ 91.5

Големина на честичка

Снегулка, 10 ~ 80мрежа

 

Апликација:

Големина на површината на хартијата

За винилонски влакна

Средство за искривување на големината за превиено предиво од памук или вискоза,

Лепило за хартија,

Заштитен колоид за PVAc емулзија,

PVA филм,

 

Пакување:Пакет од хартија Крафт со пластична фолија внатре, 20кг/25кг по вреќа, или плетена кеса 500КГ по торба.

 

Складирање:Производите треба да се чуваат во затворени простории каде што собната температура е 5-30 â, суво и добро проветрено место, чувајте ги по серии. Држете се подалеку од моќта, спречувајте влага и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.

 

Превоз:Кога превезувате, потребни се чисти возила, треба да обрнете внимание за да избегнете влага, дожд и заштита од сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата

 

Најчесто поставувани прашања

Гаранција за квалитет: Квалитетот е строго исполнет со условите за договор/ПИ.

Техничка поддршка: Секое техничко прашање ќе биде решено во рок од 24 часа по е -пошта или телефон.

Навремена испорака: Нарачката ќе биде доставена навремено во рок од 15 дена.Жешки тагови: PVA 2099, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, прилагодено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи