PVA 2688

PVA 2688

Серијата производи од прав PVA 2688 е специјализирана за градежна индустрија како додаток во сите видови кит за сув прашок, сув малтер, лепило за плочки, особено користен за градење кит и малтер, подобрување на флексибилноста, задржување на водата и зголемување на вискозноста на малтерот и китот. Адхезивноста е многу добра и порано беше широко при изработка на хартија, големина на материјал за текстил, лепило, филм и суво малтерско поле.

Дета Product за производот

PVA 2688

Серијата производи од прав од поливинил алкохол (PVA) е специјализирана во градежната индустрија како додаток во сите видови кит за сув прашок, сув малтер, лепило за плочки, особено користени за градење кит и малтер, подобрување на флексибилноста, задржување на водата и зголемување на вискозноста на малтерот Атхезија. Тоа е многу добро и порано беше широко при изработка на хартија, големина на материјал за текстил, лепило, филм и суво малтерско поле.

 

Карактеристика на производот:

Делумно хидролизирана.

Висок вискозитет.

Прилагодете ја големината на честичките според вистинската побарувачка.

 

Еквивалентни оценки:

ККТ БП-26

Секисуи Селвол 540 - Селансес

 

Параметар на производот (спецификација)

Ставка

PVA 2688

Хидролиза (крт%)

86,0 ~ 90,0

Вискозитет (mPa.s)

50,0 ~ 58,0

Испарливи (тежински%)

¤ ‰ ¤ 5,0

Пепел (тежински%)

¤ ‰ ¤ 0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

.5 ‰ ¥ 91.5

Големина на честичка

Снегулка, 10 ~ 200мрежа

 

Апликација:

1. Заштитен колоид за емулзија PVAc.

2. Лепило за отстранување во индустрија за хартија.

3. Средство за суспендирање за ПВЦ, полистирен.

 

Пакување:Пакет од хартија Крафт со пластична фолија внатре, 20кг/25кг по торба, или плетена кеса 500КГ по торба.

 

Складирање:Производите треба да се чуваат во затворени простории каде што собната температура е 5-30 ƒ, суво и добро проветрено место, складирање по серии. Држете се подалеку од моќта, спречувајте влага и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.

 

Превоз:Кога превезувате, потребни се чисти возила, треба да обрнете внимание за да избегнете влага, дожд и заштита од сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата

 

Најчесто поставувани прашања

Гаранција за квалитет: Квалитетот е строго исполнет со условите за договор/ПИ.

Техничка поддршка: Секое техничко прашање ќе биде решено во рок од 24 часа по е -пошта или телефон.

Навремена испорака: Нарачката ќе биде доставена навремено во рок од 15 дена.Жешка тагови: PVA 2688, Кина, производители, добавувачи, фабрика, големопродажба, прилагодено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати пребарување

Поврзани производи