PVA 2688F

PVA 2688F

Нашата серија производи од поливинил алкохол 2688 Flake (PVA 2688F) во прав е специјализирана. Направена е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач.

Детали за производот

Нашата серија производи од поливинил алкохол 2688 Flake (PVA 2688F) во прав е специјализирана. Направена е од винил ацетат преку полимеризација и алкохолиза. Тоа е бел, стабилен и нетоксичен полимер растворлив во вода кој може брзо да се раствори во вода и да формира стабилен колоид. Водата е добар растворувач.
 
Карактеристика на производот:
Делумно хидролизиран.
Низок вискозитет.
 
Еквивалентни оценки:
CCP BP-26
Секисуи Селвол 540 - Целансес


ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

PVA2688F

Хидролиза (мол%)

86.0 ~ 90.0

Вискозитет (mPa.s)

50.0~58.0

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

â¥91,5

Големина на честичка

Шушка

 

Складирање:Производите треба да се складираат во затворен простор каде собна температура е 5-30, суво и добро проветрено место, складирање по серии. Чувајте се подалеку од струја, спречете влажност и избегнувајте изложување на сонце. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата.

Транспорт:При транспортот, потребни се чисти возила, треба да се внимава за да се избегне заштита од влага, дожд и сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането складирање заедно со испарливи хемикалии за да се спречи влошување на адсорпцијата
 
Најчесто поставувани прашања
П: Како можеме да го гарантираме квалитетот на производите?
О: 1. Сите материјали мора да се тестираат се однесува на клучните спецификации пред да се растоварат.
2.Ние ќе складираме различен материјал во различен склад по растоварувањето.
3.Ние задржуваме па по и компјутерска евиденција за складирање.


Жешки тагови: PVA 2688F, Кина, производители, добавувачи, фабрика, трговија на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи