PVA 2688S

PVA 2688S

PVA 2688S се нарекува 2688 Fine Powder и се користи за производство на материјали за големината на текстилот, облоги, лепило, а широко се користи за обработка на хартија, емулгирачки агенси, дисперзанти и блокирачки колоиди. Покрај тоа, може да се користи како мембрани, модификатори на почвата итн. Главно се користи за производство на материјали за одредување на големината на текстилот, облоги, лепила, деривации на ацетал, а интензивно се применува за обработка на хартија, емулгенти, дисперзанти и блокирачки колоиди.

Детали за производот


PVA2688S се нарекува2688 Фин прав и се користи за производство на материјали за големината на текстилот, облоги, лепило, а широко се користи за обработка на хартија, средства за емулгирање, дисперзанти и блокирачки колоиди. Покрај тоа, може да се користи како мембрани, модификатори на почвата итн. Главно се користи за производство на материјали за одредување на големината на текстилот, облоги, лепила, деривации на ацетал, а интензивно се применува за обработка на хартија, емулгенти, дисперзанти и блокирачки колоиди.

 

Производ Карактеристика:

Делумно хидролизиран.

Низок вискозитет.

 

Еквивалентни оценки:

CCP BP-26

Секисуи Селвол 540 - Целансес

 

ПроизводПараметар (спецификација)

Ставка

PVA2688S

Хидролиза (мол%)

86.0 ~ 90.0

Вискозитет (mPa.s)

50,0 ~ 58,0

Испарливи(т.%)

â¤5,0

Пепел (wt%)

â¤0,5

pH вредност

5 ~ 7

Чистота (%)

¥91,5

Големина на честичка

Фин прав, 80-200мрежа

 

Складирање:Да се ​​чува на проветрено, ладно и суво место и да се чува подалеку од оган, струја, да се спречи влажноста и да се избегнува изложување на сонце. Внимателно ракувајте за време на транспортот за да спречите оштетување на пакувањето. Строго е забрането да се чува со испарливи хемикалии за да се спречи расипување со адсорпција.


Транспорт:За време на транспортот, потребни се чисти автомобили, треба да се внимава да се избегне заштита од влага, дожд и сонце. Ракувајте внимателно за да спречите оштетување на пакувањето. Складирањето е многу ограничено со привремени средства за да се спречи оштетување од адсорпција.

 

Најчесто поставувани прашања

П:Дали поливинил алкохол е растворлив?

А:Прашокот од поливинил алкохол е растворлив во вода со проѕирен раствор. Повеќето PVA серии се користат додека се растворени во вода. Неговата растворливост зависи главно од степените на полимеризација и алкохолиза. На истата температура, растворливоста се зголемува заедно со намалување на степенот на алкохолиза, а се намалува со зголемување на вискозноста; за серијата PVA со ист степен на полимеризација, ако нивните степени на алкохолиза се ниски, нивните температури стануваат ниски по завршувањето на растворањето и обратно; за PVA на истата алкохолиза, ако степените на полимеризација се високи, нивните температури стануваат високи по завршувањето на растворањето и обратно.


Жешки тагови: PVA 2688S, Кина, производители, добавувачи, фабрика, на големо, приспособено, бесплатен примерок, брендови, цена, квалитет

Испрати барање

Поврзани производи